Tel/Faks: 6 556 778
E-post: info@personal.ee

Tee ise koolitus

Oleme võtnud endale eesmärgiks anda endast kõik, et olla võimalikult paindlikud ning tulla vastu oma klientidele, et koolitusprogrammid oleksid just kliendi võimalusi ning soove arvestavad.

Ainulaadse teenusena pakume Teile võimalust osaleda koolituse loomise protsessis. Eriti sobib selline teenus keskmistele ja suurematele ettevõtetele kes teevad pikemaid (aasta) plaane koolitustel osalemiseks. Annab hea võimaluse planeerida mistahes koolitusi mistahes kuusse, ühesõnaga just Teile sobivasse aega.

 

Osaleda saate kahel viisil:

 

 1. Vali koolituse aeg - siin saate valida endale olemasolevatest koolitustest sobiva koolituse ja koolituse tutvustuse lõpus oleval registreerimislehel sisestades lahtrisse SOOVID oma soovid, saate valida endale uueks koolituse toimumise ajaks endale sobiva aja, märkides ära kuupäevad või nädalapäevad mis Teile sobivad või ei sobi (näit. ei sobi E, K, R ja kuup. 13.11 ja 18.11 või näit. sobivad kõik T,K,N välja arvatud 25-27.11). Antud soov ei kohusta Teid osalema koolitusel, kuid annab võimaluse Teil ise osaleda koolituse ettevalmistusprotsessis ja endale sobiva kuupäeva valida, mida püüame eelkõige arvestada.

 

 

2. Loo ise koolitus - siin saate aga luua täiesti oma koolituse vastavalt sellele, mis Teid huvitab. Anda teada oma teemad, mis Teid huvitavad, milline võiks välja näha päevakava ja millised võiksid olla lektorid keda Te eelistaksite antud teemat käsitlema. Teeme omalt poolt kõik võimaliku, et saaksite oma soovide põhjal meelepärase koolituse. Antud soov ei kohusta Teid osalema koolitusel, kuid annab võimaluse Teil ise osaleda koolituse ettevalmistusprotsessis ja endale sobivad teemad, päevakava, lektorid ja võimaluse korral ka kuupäeva valida, mida püüame eelkõige arvestada. Oma soovid saate sisestada siia.