Tel/Faks: 6 556 778
E-post: info@personal.ee

Uudised

Mida tähtajaliste lepingute sõlmimisel arvesse võtta?
31.03.2024

Töövaidluskomisjoni praktikas on olnud juhtumeid, kus töötaja nõuab tähtajalise töösuhte tähtajatuks tunnistamist ning töö jätkamise võimaldamist. Et vältida edaspidi selliste töövaidluste tekkimist, tasuks teada mõningaid olulisi põhimõtteid, mida tähtajaliste lepingute sõlmimisel arvesse võtta.

Loe lähemalt »
10 põhjust, miks su parimad töötajad lahkuvad
30.03.2024

Sulle tundub, et su töötajad pole eriti rahulolevad ning oled kuulnud neid arutlemas teemadel, et äkki kuskil mujal on hoopis parem töötada. Kas mõni alljärgnevast punktist tuleb tuttav ette? Kui jah, siis ei maksa imestada, et inimestel on lahkumismõtted peas.

Loe lähemalt »
Kui tööandja teeb kadumistriki
30.03.2024

Viimastel nädalatel on meediasse jõudnud taas mitu juhtumit seoses ettevõtetega, kus tegevus üleöö lakkab ja töötajad iseenda hooleks jäetakse. Peamiselt on tegemist toitlustuse, kaubanduse või teeninduse sfääri väikeettevõtjatega.

Loe lähemalt »
Millal saab töötaja eraelust tööandja õigustatud huvi?
25.03.2024

Veelgi enam: kas urgitsemine töötaja eluplaanides töökorralduslikul eesmärgil õigustab end? Pikalt ja teravalt päevakorras seisnud teema, kas ja kui palju on töötaja pereplaneerimise otsused tööandja asi, on elu edenedes ruumi teinud tublide eesti tööinimeste teistele ettevõtmistele - õppimine, erakonda kuulumine, kodanikuühendustes osalemine.

Loe lähemalt »