Tel/Faks: 6 556 778
E-post: info@personal.ee

Uudised

Koolijuhtidele 35 000 preemiaks — pidu katku ajal?
08.12.2008

Kadri Paas, aripaev.ee
8. detsember 2008

Samal ajal, kui haridusministeeriumi ja Tartu linnavalitsuse osakonnajuhatajad peavad leppima 2000-6000-krooniste aastalõpupreemiatega, võivad taaralinna koolidirektorid rõõmustada 20 000 kroonist kopsakamate tulemustasude üle.


27. novembril allkirjastas Tartu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Boris Goldman munitsipaalkoolide direktorite premeerimise käskkirja, kirjutab aripäev.ee.

„Kui aasta lõpus eelarves raha üle jääb, siis oleme selle ikka inimestele välja maksnud,” ütleb haridusosakonna peaspetsialist Irina Aab.

Kas Tartu haridusametnikud ei arva, et olukorras, kus paljud erafirmad jätavad ära jõulupeod, koondavad inimesi, aastalõputasusid ei maksa, või mis veelgi hullem, panevad üldse uksed kinni, on kümnetesse tuhandetesse kroonidesse ulatuvate preemiate maksmine ilmselge priiskamine?

„Aga see ongi meie kokkuhoid! Aasta jooksul on teatud summad kasutamata jäänud. Kui me neid välja ei maksaks, siis läheksid need riigi tuludesse. Järgmise aasta eelarvesse seda raha üle kanda ei saa,“ põhjendab peaspetsialist eelarve nullikulutamist.

« Tagasi